Aug
23
2016

Maak je skelter klaar voor de winter!

Nu is je baby wellicht nog rustig aan het slapen, maar d’r komt een tijd dat ze ouder worden. Baby’s worden snel groot en voordat je het weet spelen ze buiten op een gocart.
Over een tijdje breekt de winter en vanzelfsprekend de kerstvakantie aan. Sommigen kunnen het racewagentje na het kopen ervan niet laten staan, ook niet tijdens de koudere periode. Dan is het verstandig om de speelgoedauto geschikt voor de winter te maken. Handig voor als je het hele jaar door veilig op de skelter wilt rondrijden. Door het volgen van de volgende stappen ben je gereed voor de winter.

1. Poets de skelter grondig!

Je kunt de laatste keer dat je de speelgoedauto hebt gereinigd wellicht niet meer herinneren. Leg daarom je trapauto in de watten met een uitvoerig borstel en poetsbeurt. Aangezien de zomerdagen het meest ideale moment is om rond te rijden, leidt dit veelal ook tot een vieze speelgoedauto. Doordat er door de modder en het zand wordt gereden ziet het racewagentje er smerig uit. Wel even uitkijken als het gaat sneeuwen, want dan wordt het niet aangeraden om te gaan skelteren. Hiermee kun je je in feite niet meer vertonen bij je vriendjes. Als je terugkomt van een heuse tocht en even niet toe bent om weer op pad te gaan, is het tijd om de onderdelen van de skelters te vernieuwen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze onderdelen. Met een natte doek en reinigingsmiddel poets je de stoel, spoiler en het frame en ook de accessoires mag je niet overslaan.

2. Dienen de banden te worden vervangen?

Als je al een langere periode op dezelfde banden rondrijd zijn ze wellicht aan vernieuwing toe. Soms kun je zelf of jouw ouders de banden oppompen. Maar, soms dien je ook banden te kopen bij een specialist als ze afgetrapt zijn. Een specialist als Skelter Online bijvoorbeeld.

3. Zorg voor goede verlichting

Ondanks het verzetten van de klok wordt de winterperiode gekenmerkt door minder licht en donkere tijden. Ondanks oplettendheid kan het voorkomen dat je aan het skelteren bent in een model van Mammoet Skelter terwijl de straatverlichting al aangaat. Voorkom daarom een ongeluk met een auto en bevestig licht op de trapauto. Wellicht ga je voor een stoere lamp als een zwaailamp of koplamp?
Zijn de skelters al klaar voor de winter?

Comments are closed.