Dec
18
2015

Kinderfeestje: lasergame in Utrecht

Utrecht is een grote stad die veel verschillende mogelijkheden biedt voor personeelsfeesten. Zo zijn er vele workshop, terrasjes en andere activiteiten die met een groep gedaan kunnen worden. Ook zijn er veel verschillende mogelijkheden voor kinderfeestjes te bedenken. Zo heb je ook leuke workshops, uitjes en activiteiten speciaal voor kinderen.

Verschillende soorten kinderfeestjes

In steden als Utrecht zijn er veel verschillende uitjes te doen, zo geldt dit ook voor kinderfeestjes. Zo zijn er speciale kinderworkshops. Dit zijn workshops speciaal voor kinderen waarbij ze lekker hun energie kwijt kunnen. Denk bijvoorbeeld aan workshops als parfum maken, taartdecoratie, sieraden maken, badproducten en mozaïek. Dit zijn natuurlijk erg leuke dingen om te doen als kinderfeestje.

Een ander leuk uitje is om te gaan lasergamen in Utrecht. Dit is een goede activiteit voor een kinderfeestje Utrecht. Lasergamen is namelijk een leuke bezigheid die spannend en actief is waarbij ze al hun energie kwijt kunnen. Lasergamen is vaak mogelijk voor kinderen vanaf acht jaar oud. Er zijn veel verschillende mogelijkheden beschikbaar. Zo kan je indoor lasergamen, maar ook outdoor. Met lasergamen in Utrecht ben je verzekerd van een gezellig middag die afgesloten kan worden met een lekker glaasje fris en een zakje chips.

Wat ook erg leuk is om te doen met de kinderen is waterfietsen. Een waterfiets  maakt gebruikt van een paar trappers ( zoals bij een fiets ). Door te trappen (of te fietsen) komen schroeven in beweging die zorgen voor voorstuwing. Dit is ook super leuk voor kinderen om te doen. Let wel dat ze ook hier ietsjes ouder moeten zijn omdat het waterfietsen wel redelijk wat kracht kost.

Er zijn veel mogelijkheden om een gezellig kinderfeestje te houden in Utrecht. Veel partijen bieden meerdere verschillende opties aan die uitgebreid kunnen worden. Nog steeds geen leuk idee om iets met een groep te doen? Je kan natuurlijk altijd even googlen naar leuke uitjes.

Comments are closed.