Jun
22
2015

Kinderdagverblijf in Hoorn

Wij van kinderdagverblijf Hoorn presenteren met trots onze 360 panorama foto, waarin u als bezoeker van onze website een eerste indruk kunt krijgen van onze kinderopvang. Zoals u op de panorama foto kunt zien beschikken wij over een ruime tuin met verschillende speeltoestellen en een trampoline, zodat de kinderen lekker kunnen bewegen en hun energie kwijt kunnen. Bewegen helpt een kind gezond te blijven en heeft daarnaast een positieve werking op de hersenen. Wij van kinderdagverblijf Hoorn vinden het dan ook erg belangrijk dat kinderen lekker kunnen bewegen en beschikken daarom over een ruim binnen- en buitenverblijf.

Kinderopvang Hoorn is flexibel!

Ons kinderdagverblijf is flexibel, omdat we naast de dagopvang ook avond- en nachtopvang aanbieden. Dit is voor ons mogelijk, omdat we naast onze kinderopvang in Hoorn wonen. Het woon- werkconcept maakt het voor ons mogelijk om op elk moment van de dag beschikbaar te zijn voor de kinderen en zo flexibele opvang te verzorgen. Op deze manier is het voor u als ouder mogelijk om spontaan iets te ondernemen met uw partner of vrienden, omdat kinderopvang Hoorn altijd voor u beschikbaar is! Daarnaast biedt de flexibele opvang een uitkomst voor mensen met wisselende/variërende werktijden.

Naast de voordelen van onze flexibiliteit streven wij naar een huiselijke sfeer, waarin kinderen zich op hun gemak voelen. Op deze manier kost het voor de begeleiders geen moeite en gaan de kinderen met plezier naar ons kinderdagverblijf. Wij proberen de kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij activiteiten, zoals koken, tafeldekken en het voeren van de huisdieren. Op deze manier worden de kinderen bij de dagelijkse activiteiten betrokken en voelen ze zich al snel in een vertrouwde omgeving. Dit is belangrijk, omdat de kinderen dan weinig stress hebben en plezier kunnen maken.

Bent u geïnteresseerd in onze flexibele kinderopvang? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor vragen of meer informatie kunt u altijd bij ons terecht.

Comments are closed.