Jan
22
2016

Friendly4Kids beurs … natuurlijk het beste voor je (klein)kind

PERSBERICHT

Natuurlijk wil je als ouder en grootouder het beste voor je (klein)kind. Een levensstijl die duurzaam, gezond, eerlijk, betrouwbaar en fijn is. Voor een gewenste levensstijl is het maken van een bewuste keuze al moeilijk genoeg.

Vandaag de dag is er veel te kiezen op internet maar door een druk leven is er zo weinig tijd. Een Friendly4Kids biedt een uitkomst. Het is een prima platform om je in korte tijd te oriënteren op en te laten inspireren door deze bewuste levensstijl voor je kind(eren).

JuniorEvents organiseert de Friendly4Kids beurs met name voor (groot)ouders. Op deze beurs laat je je inspireren door de volgende categorieën van producten (food en non-food) en diensten: fairtrade, biologisch, vegetarisch, duurzaam, milieuvriendelijk, educatief, veiligheid, juridisch, coaching, ontwikkelingsgericht, etc. De beursdeelnemers (standhouders), producten, workshops en sprekers sluiten goed aan bij die gewenste levensstijl.
Kom ook zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016 naar het WTC in Den Haag waar de meest kindvriendelijke beurs voor ouders, grootouders en junioren (2 t/m 15 jaar) gehouden gaat worden. In dit weekend kan je bij zo’n 100 beursdeelnemers de meest vriendelijke producten voor je kinderen komen zien, ervaren, voelen, proeven en kopen.
Genoeg te beleven voor kinderen

Ook al is het met name een beurs voor (groot)ouders, het draagt niet voor niets de naam Friendly4Kids. Zo is er ook voor kinderen (2 t/m 15 jaar) het nodige te beleven. Naast entertainment op de beurs zijn er diverse activiteiten die in groepen van kinderen worden uitgevoerd.

Voor meer informatie bezoek je onze website www.juniorevents.nl

Comments are closed.