Sep
17
2017

Een schommel om te glijden en te klimmen

De dagen dat een oude autoband aan twee touwen hing om rustig heen en weer te schommelen zijn definitief voorbij. Een schommel heeft tegenwoordig een opstelling met een avontuurlijk karakter, zodat het niet snel saai wordt. De schommelframes zijn stabiel en kunnen niet omvallen. Tevens bieden ze voldoende ruimte voor een ladder of een glijbaan. De schommel zelf is niet langer meer een eenvoudig houten plankje om op te zitten. Moderne schommelzitjes deinen als een slagschip in de wind of zijn getransformeerd tot dierenfiguren. Zo lijkt het net een rondje in de draaimolen, alleen met een beperkte bewegingsrichting.

Windvaste schommelframes

De schommelframes zijn zo windvast dat ze een baby in een kinderzitje zonder gevaar in slaap kunnen wiegen. Verder kan men ook samen op de schommel zitten, en voor gondelliefhebbers is alles wat nodig is al vooraf geïnstalleerd. Voor een kind is schommelen een van de leukste bezigheden in zijn jeugd.

Het schommelframe kan worden uitgerust met een gezellige nestelplek, hangmat-achtige constructies en beschutte, goed gewatteerde bollen waar in het heerlijk wegdromen is. De schommelframes zijn goed gewapend tegen het feit dat de vroeger of later gaan piepen.

Schommelframes bieden stabiliteit aan een heel klimlandschap, alleen beschermen ze niet tegen naar beneden vallen. Verder is alles mogelijk!​​, Men kan er een beste tijd mee bezig zijn zonder dat de ideeën opraken. De schommel van nu is een goed uitgeruste speelplaats waardig, en kan verplaatst worden naar de thuissituatie, mits daar genoeg ruimte voor is. Op vandaag zijn er vele soorten kleine en grote schommels beschikbaar, zo heb je schommels die eruit zien als een speelplaats maar voor de thuissituatie heb je ook genoeg klassieke schommels.

Op de website kunt u een zeer uitgebreide selectie schommels vinden in allerlei vormen en maten. Tevens treft u daar ook ander speelgoed, meubels voor de kinderkamer en een heleboel nuttige dingen aan die u tot in detail kunt bewonderen.

Comments are closed.